Saffran kaka

Nu har minsann Fredrik bakat IGEN.
Det är helt otroligt vad han kan.
Denna gången blev det Saffran rulltårta.

Här vispas det för fullt   ägg och socker poröst
därefter saffran stött med en sockerbit och lite whisky.

sen vetemjöl, socker, vanilj, potatismjöl och bakpulver
och så här blev resultatet.

På tallriken

God blev den också. MUMS......:-)
Krämen i rulltårtan är på Kesella
och en blandning av saft och skal av Lime och Citron
och lite florsocker.
En härlig smakupplevelse.

Så fick vi eftermiddagsfika idag med.

Solen lyser på oss och det är hela 21 grader

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag kommer till eftermiddagsfikan om det går bra? :D

Eller den är kanske redan överstökat? :D

2009-09-08 @ 16:44:29
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Svägerskan

Er blev inte så stor som min blev i somras! Hade på tok för stora ägg. Nu har jag slut på ingredienser, så jag får göra fler äppelkakor imorgon. Hörs!

2009-09-08 @ 17:40:19
Postat av: Lena

Han älskar verkligen att baka din son. Ni skulle ju kunna öppna ett litet café.

//Lena

2009-09-08 @ 18:00:47
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: Gun

Det där såg himla gott ut! Kesella har jag aldrig använt i rulltårta.

2009-09-08 @ 18:23:09
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mums filibabba!

Duktig är han din son.

Kramen

2009-09-08 @ 18:38:08
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Petra

det såg ju riktigt gott ut!! :)

2009-09-08 @ 19:02:28
Postat av: Anna dansar in...

Så trevligt o gott..kan tro att den där lille mannen gillar att både baka o fika :)

2009-09-08 @ 19:34:03
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Oj, Saffransrulltårta låter jätte-gott.

Nu blir jag suktad....

Kramar

2009-09-08 @ 22:58:54
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Erika

Den rulltårtan ser verkligen smaskig ut. Det som bakas i det egna hemmet, är ändå allra bäst.



Vinkelevink

2009-09-09 @ 16:58:42
URL: http://crystalwinter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0