En gris i mindre bitar

Vi har slaktat en gris som vi har fått uppstyckad i olika bitar
som vi ska packa och lägga i frysen.




Nu är vi trötta efter att ha packat 50 kg kött i en massa packet. Frysen är full.
Slaktaren undrade om jag ville ha huvudet, fötter, svans eller något av inälvorna.
Jag tackade nej ........
Någon sylta och leverpastej eller njursauté tänker jag inte göra, jag överlåter                                                                               det till någon annan.

Kommentarer
Postat av: marie

aha då förstår jag.

mat i frysen är bättre än att spränga 10 000.

du har gått mycket ändå.

imorgon är det 1 vecka sedan jag skrev kontraktet med mej själv =)



jag hade grisfötter i min frys ett tag, som jag fick kasta.

ingen av oss äter grisfötter =/

2009-04-25 @ 20:46:36
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Så härligt med frysen full av mat. Då vet du var du ska få köttet ifrån i sommar i alla fall.



Tack för din kommentar hos mig, här får du länken till mitt receptet på kajpsoppa: http://recept.stenstugu.com/kajpsoppa.html

Kram Ingrid

2009-04-25 @ 21:44:18
URL: http://blogg.stenstugu.com
Postat av: Fia

Vad skönt att få ladda frysen. Det är så skönt när man vet att man kan plocka fram lite av varje när man ska laga mat.

2009-04-25 @ 21:46:22
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Lena

Oh, har ni laddat frysen med kött så ni kan grilla i sommar :)

Ha en fortsatt bra helg

2009-04-25 @ 21:53:46
URL: http://lenasoderberg.bloggl
Postat av: Micke

Saliven rinner av alla matdrömmar hmmm nam nam.

Fru går runt o gäspar o hunden ligger under bordet o sover, gubben själv börjar få tunga ögonlock redan.

Sol, värme, luft o promenad har satt sina spår.

Men icke något klagande här inte. Man skall njuta av det.

Må väl o kram.

2009-04-25 @ 22:18:55
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Helena

Gott till grillen. Det finns en massa spännande nya kryddor och såser nu i butiken inför gillsäsongen.

Ha det gott.

2009-04-25 @ 22:38:14
URL: http://solgudinna.blogg.se/
Postat av: Lena

Sorry, jag har tydligen skrivit fel blogg adress lite varstans.

2009-04-25 @ 23:14:29
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: elena cn

Mycket godsaker att grilla! De där grisfötterna hade nog min kusin i Spanien velat ha. Hon ääälskar grisfötter.

2009-04-25 @ 23:34:53
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Kattis

Godmorgon!

Åh, vad härligt att ha allt detta i frysen. Massa grillmat bl a.

Hoppas du får en toppendag í det vackra vädret.

KRAM

2009-04-26 @ 09:01:27
URL: http://kattis11.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-04-26 @ 10:10:17
Postat av: Anonym

Underbart med härligt kött i frysen som är bara att ta fram! Vi har fint väder så datatiden är mycket begränsad! Må gott!

2009-04-26 @ 10:11:55
Postat av: Nickan

Det är ju jag som har kommenterat förstås!

2009-04-26 @ 10:39:17
URL: http://opelnickan.blogg.se/
Postat av: vivan

Gud så härligt, att ha kött i frysen till sommaren!

Blir sugen på att köpa en halva!



Tack för svaret Narnia...kom inte på det själv!

Nu kan jag skicka in det!

Skickar du in krysset???

Kramen!

2009-04-26 @ 12:14:07
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Mari Andersson

Kanon med så mycket att grilla nu i sommar.

Det ser verkligen fint ut. Det måste vara en duktig styckare.

Ni har verkligen jobbat på bra.



Kramiz / Mari

2009-04-26 @ 21:28:18
URL: http://maradesign.blogg.se/
Postat av: Marie

Visst är det härligt att fylla upp frysen. Här hemma fyller vi dock inte på med gris utan här är det älg som gäller. ;-)

Kram Marie

2009-04-27 @ 20:37:45
URL: http://tjohaliasyr.blogspot.com
Postat av: Marie

Visst är det härligt att fylla upp frysen. Här hemma fyller vi dock inte på med gris utan här är det älg som gäller. ;-)

Kram Marie

2009-04-27 @ 20:38:31
URL: http://marieslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0