En ny bok

det var ju en bra bok. de flesta hör bara det där med e-nummer och räknar hur många det är, men de tittar inte på vilka e-nummer det är. allt har ju e-nr till och med askorbinsyra. vissa av dem är ju inte farliga och måste till för att maten ska bli bra. nä, jag köper inte så ofta halvfabrikat så jag läser sällan på förpackningarna. men det är bra att det uppmärksammas. han som har skrivit boken är han kunnig i ämnet eller bara upprörd över alla e-nr ?
ha en bra dag / mari
Den boken vänta jag på! Har beställt den för över en mån sen från Bokus, jag hoppas den dyker upp snart. Är övertygad om att den är bra.
Anmaja
Ja, jag blir så äcklad när jag tänker på hur mycket skit vi stoppar i oss varje dag. I ett perfekt liv skulle jag bara äta rena råvaror, vi får se hur det går när jag flyttar hemifrån!
Ännu fulare är det att folk sitter och trycker i sig så kallat "fullkorns-bröd" som igentligen inte är så jävla nyttigt, och som inehåller socker.